Testen

 

Wij mensen hebben een intuïtief weten wat veel verder gaat dan het verstand alleen. Er bestaan verschillende soorten manieren en testen om dat intuïtieve weten helder te krijgen.


In feite zijn testmethodes als biotensor, pendel en wichelroede een communicatie middel of medium tussen jou en hetgeen je wilt testen.

 

Soms is het fijn om naast de gegevens die ik uit ons gesprek haal en mijn weten nog een gegeven hebben. Ik kan gebruik maken van verschillende testmogelijkheden: kinesiologisch testen; de zogenaamde spiertesten, de pendel, biotensor of wichelroede.

 

Het principe van de spiertesten, wat komt uit de kinesiologie, berust op het gegeven dat je lichaam heel goed aanvoelt wat goed en slecht is. Breng je iets in je energieveld, je aura, wat slecht voor je is dan verzwak je wat in de test meteen aan je spierkracht te voelen is. Breng je iets in je energieveld wat goed voor je is dan neemt de spierkracht toe.

 

Zo gebruik ik de biotensor ook om jouw vragen te stellen, die over allerlei gebieden kunnen gaan. Om je energieniveau te meten en te kijken wat of wie er invloed op heeft. Misschien heb je het gevoel dat er teveel negatief werkende straling in je huis aanwezig is of twijfel je over waar je bed zou moeten staan. Dat kan ik voor je bekijken met de hulp van de wichelroede en de biotensor.

 

Je kunt ook een workshop volgen om zelf om te leren gaan met de biotensor, de pendel en de wichelroede.

Bij de Bachbloesems bekijk ik door je verhaal welke remedies je nodig hebt dan ga ik met de biotensor bepalen welke nu op dit moment daarvan het belangrijkste zijn. Ik beschouw de antwoorden als de antwoorden van een collega en weeg mijn gegevens af tegen die van de biotensor. Daaruit krijg je een nog meer doordacht advies.

 

Wil je je kind of jezelf laten testen op energie, voeding, remedies of andere zaken maak dan hier een afspraak of bel even het nummer wat je hiernaast ziet staan..

 

Wat kun je verwachten van de therapie?


Naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Naar sessiemogelijkheden.

 

Terug naar ik/jij home

 

Terug naar Ki San home