Doen

 

Dit is het interactieve gedeelte van Ki San. Ook hier kun je zijn wie je bent.

 

Je kunt hier mijn Blog lezen. Ik schrijf hier stukken op die mij bezig houden en waarvan ik denk dat jullie er ook iets aan hebben, ook boeken waar ik enthousiast over ben of een gedicht wat me raakt. Ik zou blij zijn met aanvulling van jou!

Als je het leuk vind erop te reageren of als je een berichtje wilt plaatsen doe dat dan in het gastenboek.

 

Trek een kaartje, laat de tekst binnen in je hoofd en in je hart, kijk er met een glimlach naar en leef. Je kunt al vanaf 1999 op mijn site een kaartje trekken dus dat is in deze nieuwe site ook weer mogelijk. Alleen de teksten veranderen met de tijdgeest mee. Toeval bestaat niet, volgens de wet van de synchroniciteit is dat wat je toevalt ook dat wat je nu nodig hebt.

 

Doe de levenskunst test; een test met een knipoog die je inzicht geeft in je levensgeluk.

 

Beluister mijn radioprogramma voor de Hilvarenbeekse radio omroep de VLOH. http://www.vlohradio.nl/. Het is een programma over geluk en de recepten die mensen daarvoor hebben: Beeks Geluk.

 

Beluister interviews die over mij; Petra Swinkels-Otten gaan of interviews over geluk die ik zelf afgenomen heb.

 

Beluister door mij gemaakte en gegeven meditaties als je even wat rust wilt. Ik zal ze regelmatig verwisselen zodat je steeds een nieuwe kunt doen. Je kunt ook een persoonlijke meditatie voor jou laten maken.

 

Naar sessie mogelijkheden..