Voorspellen

 

Als ik een steentje pak en dat in het water gooi vormen zich cirkels die steeds verder golven tot er zo’n kleine rimpeling overblijft dat er bijna niets meer te zien is.

Als ik hard studeer weet ik dat de kans op een diploma groot is.

Als ik ergens diep in geloof weet ik dat ik meer kans heb dat het gebeurt als wanneer ik denk dat het toch niet zal lukken.

Alles wat ik doe of denk heeft direct of indirect effect in de nabije of verre toekomst. Ik ben een deel van het geheel. Dus alles wat ik doe of niet doe heeft direct effect op de wereld.

 

Als ik stop met mijn energie uit te stralen en mijzelf op ontvangen instel en mijzelf tegelijkertijd richt op de uitstraling van een persoon werkt mijn ontvangen als een magneet en loop ik vol met wat die persoon uitstraalt. Dit verplaatsingsvermogen gebruik ik in al mijn kisan contacten. Men noemt het ook wel heldervoelendheid.


Als ik dan tegelijk de kaarten van de tarot leg of een vraag aan de I–tjing stel spreken de kaarten of de hexagrammen de taal die past bij dit moment en komt de toekomst van die persoon tot leven. Mensen noemen het paranormaal maar voor mij is het normaal. Als ik mezelf op “ontvangen”instel en tegelijkertijd de wichelroede, pendel of biotensor hanteer maken zij het antwoord op de vraag zichtbaar.

Ik krijg een beeld van wat positief gaat werken in de komende tijd en wat negatief. Je kunt je voordeel doen met die wetenschap en je toekomst meer in eigen hand nemen. Het haalt je uit het gevoel: ”het is me overkomen” en brengt je meer naar de rol van een strateeg.


De oude koningen raadpleegden ook orakels voordat zij aan een veldslag begonnen om te kijken wanneer en hoe zij de zaken het beste konden aanpakken.

Vanaf 1985 werk ik intensief met de tarot. Ik heb les gehad van een van de grote mannen van het eerste uur, Noud van de Eerenbeemt. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de geschiedenis van de tarot, wicca, de heksentradities en de runen. Hij schreef veel boeken en ik volgde al zijn cursussen: magie, de runen, tarot.

 

Tijdens zijn cursussen ontmoette ik Karel opzoeken, die een studie maakte van de i-tjing en een werkboek schreef wat hij op mij uit testte. Zo werd ik ingewijd in de geheimen van de i tjing. Het duurde lang voor ik de versluierde, bloemrijke boodschappen kon begrijpen maar het was de moeite waard.

 

Klik hier voor mijn visie op voorspellingstechnieken en achtergrondinformatie.

Klik hier voor cursusinformatie over de tarot of een reading.

Klik hier voor cursusinformatie over de I-Tjing of een reading.

Klik hier voor cursusinformatie over de wichelroede, pendel en biotensor.

Naar energie en straling.


Naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Naar sessiemogelijkheden.

 

Naar home page Ki San.