Wij

 

In dit gedeelte vind je alles wat je in groepsverband kunt doen, wat WIJ samen kunnen doen. Ieder kopje is een link.

 

Cursussen 
Onder dit kopje vind je alle cursussen die ooit bij Ki San gegeven zijn en enthousiast ontvangen zijn. Het zijn er behoorlijk veel maar in 14 jaar kan ook heel wat ontwikkeld worden.

 

Reiki 

Staat apart van de bovenstaande cursussen omdat ik wel het reiki materiaal en de opbouw van de cursussen zelf ontwikkeld heb maar niet de reikileer. Ik ben al vanaf 1996 een traditioneel opgeleide Master in het Usui systeem van reiki. Alles over cursussen, behandelingen en achtergronden vind je hier.

 

Meditatie

Heb ik los staan van de andere cursussen omdat meditatie een steeds doorgaand proces is. Mijn meditatiecursussen zijn een samensmelting van verschillende meditatiestromingen en technieken. Deze methode heb ik ontwikkeld in de 12 jaar dat ik volledig plat lag. Dat was misschien wel een van de meest harde en directe trainingen.

 

Avatar
Is een in Amerika ontwikkelde training in zelf bewustzijn en ontplooiing die mijn leven diepgaand veranderd heeft. Ik volgde de training in 1996. Ik creëer, ik heb bestuurskracht, stel en bereik mijn doelen en discreëer wat niet bij mij past. Sinds 2008 ben ik ook avatarmaster en mag ik de trainingen zelf geven.

 

Spelen
De mens werkt, speelt en slaapt. Wij houden van spelen en spelletjes. Als je houdt van een spirituele uitdaging die wat verder en dieper gaat dan vind je bij Ki San verschillende speelse spelletjes met diepgang en met een knipoog.

 

Naar sessiemogelijkheden.

 

Naar Ki San home.