Meditatie


Maandag 29 oktober is Ki San meditatie gestart: Mindfulness.

 

Maandag 10 december start het volgende blok: Psycho-synthese

Hierin veel visualisaties waardoor je nog dieper ontspant en op reis gaat in jezelf.

 

Thema Clusters van 5x 1uur  5 opeenvolgende weken de zesde les is een herhalingsles .

 

Nu: mindfulness. Meld je hier aan voor het volgende cluster. Start 10 december.
Bel 06 51576724 of mail hier petra@kisan.nl voor alle info.

 

Meditatie traint aandacht. De buitenwereld vraagt zoveel aandacht dat de binnenwereld dikwijls overstemd wordt. Evenwicht in aandacht naar binnen brengen en aandacht naar buiten brengen geeft energie, innerlijke rust en emotionele balans.

 

Meditatie bij Kisan wordt aangepast op wat jij nu nodig hebt. Mijn lesstijl is door veel meditatiestromingen beïnvloed en is individueel gericht. Hoofddoel is ruimte scheppen voor wat er in jou leeft en het trainen van je aandacht. Laat je niet overheersen door gedachten, stel je denken ten dienste van jouw doelen.

 

Maandag van 18.45 - 19.45 zodat je nog een energieke avond over hebt. Matjes en dekentjes zijn aanwezig. Vanaf 18.15 is er gezelligheid en thee.

 

Meditatie

Verkenning van je energie, je chakra’s en het balanceren daarvan.

Vanuit rust en evenwicht heb je vrije aandacht. Aandacht die niet opgeslokt wordt door getetter in je hoofd. Vanuit vrije aandacht kun je je leven beter vormgeven wat de kwaliteit heel wat beter maakt. Vorm je eigen geluk!

Leef jij midden in de jachtige gekte van deze maatschappij?
Zijn jouw dagen te kort en is morgen te dichtbij?
Ben jij erg goed in denken, denken, denken tot je niet meer weet wat je ervan denken moet?

 

Adem dan eens een keer diep in en uit. Voel dat je stevig op de grond staat of in je stoel zit. Voel eens bewust dat je een lijf hebt en voel dat dat lijf jou misschien wel wat te vertellen heeft. Misschien schreeuwt het wel maar ben je doof geworden door al het lawaai. Het lawaai van buiten en het lawaai in je eigen hoofd.
Voel dat lijf eens, voel je adem tot rust komen, laat je gedachten los en geef vanuit die leegte ruimte aan je eigen creativiteit, aan je eigen intuïtie.


Leef weer eens NU.

 

Je kunt meditatie gebruiken om te ontspannen, weer energie te krijgen, je ademhaling te verbeteren, je concentratie te vergroten, pijn te verminderen, oude pijn uit het verleden te verwerken, de relatie met jezelf te verbeteren evenals de relaties met anderen en om je creativiteit te verhogen.

Het mediteren geeft je rust en zal je zeker een hoop vertellen over wie je bent en waar je passie ligt.
Je komt weer hernieuwd in contact met wie je bent.

 

Als je zoekt,

kijk dan naar binnen en ervaar de kracht van de stilte.

Het geluk zit aan de binnenkant van je ogen.

 

Naar cursussen

 

Naar kennismaken.