Meditaties beluisteren.

 

Hier vind je steeds andere meditaties.
Sommige heb ik speciaal voor iemand gemaakt.
Sommige zijn opgenomen tijdens de meditatiecursussen.
Sommige zomaar, omdat ik er zelf zin in had.
 
Als je een thema hebt in je leven en je zou daar graag meditatief aan willen werken aarzel dan niet en vraag me om een persoonlijke meditatie voor jou te maken en op te nemen. In een sessie kunnen we kijken wat nu in je leven speelt en hoe je daar op een dieper niveau waar meditatie je brengt, aan zou kunnen werken. We doen samen de meditatie terwijl ik hem opneem en ik zet hem voor je op een usb stick of ik brand hem voor je op een cd. Ik doe dit al meer dan vijf jaar voor mensen. Het fijne is dat je dan thuis ook begeleid wordt.
 
Ik heb meditaties gemaakt voor mensen met specifieke of non specifieke angsten. Om beter los te kunnen laten: denk aan de rouw van overlijden of scheiden. Als overgang naar een nieuwe periode. Om intuitief sterker te worden, andere dimensies in te gaan, lichtwerk te doen of de eigen gids te ontmoeten.
 
Deze meditatie is om lichamelijk en geestelijk te ontspannen.

 

Zuiver je energie in een blauwe bal:

 

De onderstaande meditatie duurt bijna 20 minuten en werkt het beste als je niet gestoord wordt en rustig zit. Het is een meditatie om een nieuw begin te maken. Loslaten en met nieuwe frisse energie weer verder.

 
Deze meditatie is heel erg geschikt om vanuit de drukte van het verkeer of werk in de stilte te komen.
 
Deze hart meditatie komt uit het VLOH-radio programma Beeks Geluk met het onderwerp Geluk en geluid. Ik gaf daar een geimproviseerden meditatie en Koen Teurlings en Kees Peters van Hlende Klanken speelden letterlijk met het geluid in en rond de meditatie.
 

Naar een vrijblijvend oriƫnterend gesprek.

 

Wil je een meditatie speciaal op jou afgestemd?

 

Naar Ki san Home.