Straling in huis


Sinds ik weer wat mobieler ben wordt mij steeds meer gevraagd of ik bij mensen thuis kom omdat ze het gevoel hebben “dat er iets niet klopt.”  Soms zijn ze in een nieuw huis getrokken en hebben sindsdien meer hoofdpijn, last van slapeloosheid, onrust of juist vermoeidheid. Mensen vragen of ik met mijn wichelroede kom wichelen of met mijn biotensor de intensiteit van de energie meet.

 

Er kunnen heel veel oorzaken zijn waarom een huis geen goede energie heeft. Ik kan in praktisch alle gevallen opsporen waar het probleem zit. En met de biotensor kijken hoe sterk ieder van de huisgenoten hierop reageert. Dan kijken we samen  of en wat er aan te doen is.

 

Er kunnen wateraders zijn of je woont net op een breuklijn in de aarde die een niet zo gunstige straling heeft. Het huis kan ook nog de energie hebben van vorige bewoners of gebeurtenissen. Aan de meeste oorzaken is redelijk makkelijk wat te doen. Er zijn heel veel mogelijkheden maar laat het even met de wichelroede bekijken dan heb je misschien wel spijt dat je dat niet veel eerder hebt laten doen. Soms is er een hele simpele oplossing die je huis weer een thuis maakt.

 

Wil je meer weten over testen met de biotensor?

 

Klik hier voor een workshop wichelroede, biotensor en pendel.


Naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Naar sessiemogelijkheden.

 

 

Terug naar thuis.